Золота краса

    Пісня.
     ***
В осінній красоті
Казковий є сюжет.
Діброви золоті
І листя золоте.
І яблунька в саду,
Як парус золотий.
Я знов сюди іду.
Тут затишок святий.

Душа моя, як птах,
Над полем золотим,
Летить забувши страх
В далекий край святий.
А там зелений гай
І квіти весняні.
Який чудовий Рай
Я бачив у вісні!


Рецензии