Жовтень

Всіх кличуть розкішні діброви.
Грибами приваблює ліс.
Стихають пташині розмови,
І небо не сохне від сліз.

Берізка-красуня жовтіє.
Чудовий осінній сюжет!
Як все навкруги золотіє.
У осені все золоте.


Рецензии