Вересень

Як барви змінились довкола!
Чарує осіння краса.
Жовтіє  як золото поле.
Синіють вгорі небеса.

А вітер, покинувши хащі,
На небі хмаринки пасе,
І тиша, мій лікар найкращий,
Душі моїй спокій несе.


Рецензии