Мантра

Мантра Александра
Соком олеандра
Вкусом кориандра
Воздухом скафандра
Тоном палисандра
Валиком каландра
Мужеством Анандра
Линиями зандра
Духом саламандры
Творчеством Менандра
Мыслями Кассандры
Правилами тантры
Пустынью Никандра
Ладна и стандартна


Рецензии