***

Не шукай собі зла! Не змарнуй життя!
Полюби Україну до болю, до самозабуття
Наведи лад  у домі. У своїй душі,
Нікчемні дрібні  бажання в собі заглуши,
Бо є вищі цілі. Дивись, як земля наша гине,
Як страждає народ - рятуй  Україну.
Знайди  в собі  мужність і силу стати
На захист землі. Згадай свою матір…
Як любить вона, так і ти полюби,
Народ свій і землю не дай загубить.
Стань поруч кіборга, поруч солдата.
Не дай нашу волю зраді продати!
Хоч будуть окопи, вода  з калюжі…
Колись твоя доля усе надолужить,
І буде у домі  усміхнена мати
Синочка свого поцілунком стрічати,
Вкраїна оновиться світлом, добром,
Всіх душі  наповняться щастям й теплом…
Це буде колись….А сьогодні
Треба миром усім, до плеча плечем
У дні ці суворі, голодні  й холодні
Стати стіною проти зграї нікчем,
І стояти, як хлопці стояли під Крутами:
Рішуче, сміливо, віддано, до кінця…
І не зашморгне нас ворог путами:
Нездоланна українська нація ця!


Рецензии