ж ноча доля

ти сьогодні в квартирі сама.
і печаль тобі стукає в двері.
за вікном швидко час проліта,
та твій погляд втуплений в стелю.

запитаєш себе.а чому?
чому я мушу серцем боліти.
і як завше в глухому кутку.
відповідь буде воліти.

жінка-як вирок лунає в суді
маре коханням,печалью,зітхає...
жінка-стоїть на колінах в вогні.
та серця вона не втрачає


Рецензии