Вовки

...Тож пробач, пробач, за всі думки й поступки мої.
Пробач, за те що наробила.
Пробач за те що йому мстила.
Тож гірка правда і недобра.
То тепер Боже звертаюся до тебе ,
підкажи мені долю мою!
Мене ж в мучені довго тримали,
Сірими кайданами мене обтоптали.
Не можу вибратися з них по сьогодні
Голодні вовки вже близько на волі.
Я їх чую вже підібрались.
Чи покусають чи приголублять?
Ніхто не знає, дорога всіх любить, 
Дорога з байданом їх не загубить ...


Рецензии