якби я була княз вна

якби я була князівна
якби я була князівна, зо сім тисяч літ назад
то мужам би стала рівна і вдягла б лицарських шат
ще б тоді б купила " град"
не з`явилось б стільки "ват"
заховала б в серці клад,
на землі би вірогідно, був би тільки мир і лад.
якби я була князівна,зо сім тисяч літ назад


Рецензии