Кохання

Не може такого бути,
Щоб закохатись вдруге,
Після брехні і тієї зради,
Після тих мук, що пережила.
Чи може це не кохання,
Чи може то не муки?
Чи може це мій шанс вдруге?
Чи в тому винна лиш я?
Чи буде ще в мене щастя?
Чи буду щаслива з цим?
Чи все буде, як і вперше,
Чи це вже окремий ...він!
Чи дасть для мене руку,
Коли буде тяжко мені?
Чи допоможе коханій,
Коли страждатиму я?
Чи піде від мене,
Чи зрадить, обмане мене?
Чи буду ще я страждати,
Так як терпіла всі дні??


Рецензии