Премьер i податок

Як Майдан бійців ховав
На колінах він стояв,
Нині як прем’єром став
Він закон свій написав.

Нерухоме все майно,
Чи малесеньке воно
Він податком обложив,
Мабуть, в бідності не жив.

А хатиночка в селі,
Де живуть старі й малі,
Нерухоме теж майно?
Хоч збудовано давно.

Ось такий прем’єр у нас,
Ворог він збіднілих мас,
Хай багатих він знайде
Й цей податок накладе.
21.12.14.


Рецензии