Не треба...

Не потрібно боятися життя,
Інакше воно зіграє злий жарт і з нами
Перевтілившись у ненажеру-смерть,
Що не залишить на згадку про нас Нічого!..
Плутаючи з невідомістю тиші думки,
Під тягарем Нащо:
В буденних рухах у Нікуди
Ми не осмислюємо Вічного…
Плететься жарт минулого,
В мовчанні потонулих мрій
Де більше нас немає,
Спустошливості тіні
Вовками сумнівів лякають
І псують порозуміння по між нами…

Порожнім поглядом війни –
сьогодні, дихає зневірою прірви…


Рецензии