Цикл Пришествие Господне - Ты Свет

Ты Свет

Ты Свет, и темноте не одолеть Тебя.
Ты Слово, и глухоте не одолеть Тебя.
Ты Дух, и глупости не одолеть Тебя.
Ты Святая Троица, и Ты там,
Где трое вместе во имя Твоё.


Thou art Light

Thou art Light, and darkness can’t overcome Thee.
Thou art Word, and deafness can’t overcome Thee.
Thou art Spirit, and dullness can’t overcome Thee.
Thou art Holy Trinity, and Thou art,
Where three are in Thy name.


Рецензии