22 25

Достатньо вже брехні,
Достатньо прикидання,
Слова давно стали німі,
Все марні сподівання.

Усі сліди ведуть в нікуди,
Блукаючи кругами,
Ти ходиш, ходиш все туди,
Вірші віршуючи словами.

Залиш слова, залиш образи,
Ти схаменись і край, і край,
Нехай усі надумані фальшиві фрази
Загубляться, ти ж просто, просто не тікай.


Рецензии