***

Комусь життя дає звабливі очі
комусь дарує зовнішість принцес
твоє волосся є темніш від ночі
без тебе все життя втрачає сенс.

В твоїх очах шукаю я підтримку-
в твоєму серці - ніжності моря
з тобою тепло навіть взимку
з тобою яскравішає зоря.

Якщо біда - завжди іду до тебе
бо знаю,ти підтримаєш завжди
без тебе я не уявляю себе
якщо підеш - стривай, мене зажди.

твої недоліки завжди приймаю,
хоча їх в тебе майже не згадать
я нашу дружбу у руках тримаю,
її у нас нікому не віднять.

а якщо трапиться якась біда
і ти надумаєш убігти - то зажди!
з тобою завжди поряд буду я
чекай мене, ми разом назавжди.


Рецензии