Короткi привiтання з Новим роком

Здоров`я міцного тобі, наче криця,
Хай мрія твоя неодмінно здійсниться,
Хай стане сьогодні тобі на поріг
Веселий, щасливий, п`янкий Новий рік!


****


Хай в ніч новорічну прилине до тебе
Омріяне щастя – безмежне, як небо!
Вінчається успіхом кожна хай справа,
Хай доля на тебе чекає яскрава,
Удача твоя хай весь рік не дрімає,
А ніжно голубить тебе й обіймає!


****


Бажаю пухнастого снігу,
Бажаю веселого сміху,
Тріскучі морози хай не дошкуляють,
Хай мрії щомиті тебе окриляють,
Хай ніч новорічна п’янить і чарує
І щастя тобі на весь рік подарує!


***


Дід Мороз в своїй торбині
Подарунки носить нині!
Що лиш забажаєш – все -
Хай тобі він принесе!
Всі землі щедроти й неба
В новорічну ніч - для тебе!


***


Хай сиплеться щастя, як сніг рясний з неба,
Хай буде усе в цьому році, як треба,
Усе, що плануєш, нехай тобі вдасться!
Із роком Новим і з новим тебе щастям!


***


У ніч новорічну не спи, не дрімай –
За бороду Діда Мороза спіймай,
Хоча борода в дідуся і проста –
Він творить дива в новорічні свята!
Усе, що захочеш, проси в дідугана
І буде життя увесь рік бездоганне!


Рецензии