***

Пропущені дзвінки, зів’ялі квіти.
Вже не ідуть гудки, думки нікуди діти.
Абонент відсутній подзвоніть пізніше,
І ти розумієш не буде як раніше.
Все буде інакше це не оминути,
Те що було не повернути :
Ті спогади, ті відчуття
Які оманило життя.
Не має сенсу вже тобі дзвонити,
Спогади з тобою тепер  зів’ялі квіти.


Рецензии