A tribute to Emily Dickinson

Хто скаже, що він є ніхто?
Хто важливіший - ти,
Чи той безхатченко в метро,
Чи той, що у світи
Подався в пошуках себе,
Чи той, хто має все?
А, може, рівне все живе
Й ніхто ніхта спасе?

18.12.2014


Рецензии