На Карибах

На Карибах море надзвичайне,
Бірюзою світиться вода!
І дівчатко грається охайне…
Й пісня матінки так ніжно все лунА.

А пісочок білий, о красоти..!
Пальми тінь дають, душевна гра…
Піднімусь з тобою на висотИ,
Буде гарна в повені Весна!

Обіймуть нас хвилі, приласкають,
Тепла й гарна  в морі тім вода.
А смарагди душі поєднають,
«Зіроньку морську дістань із дна?!!»

Сміх лунає… хочу танцювати!!!
Я в карибськім ритмі оживу!
Щастя матері..? Я хочу це пізнати!
Не в думках, не в мріях – НАЯВУ!





https://www.youtube.com/watch?v=yx2LsiF7Va0


 


Рецензии
Браво,!!!!Подобалось,Приглашаю на стихи Венеция ,С летней улыбкой ,ёник,

Николай Николенко 2   29.07.2018 15:44     Заявить о нарушении