Нарисувай ми тъга

Нарисувай ми
и мъничко тъга.
Че животът ни без нея
сам не може.
Да боли…
от любов да бъде
под пъстрата дъга.
И когато първата сълза
път поеме, за да тръгне,
тъгата ще изгрее
в две усмихнати очи,
за да се превърне
в слънце.


Рецензии