Без виправдання виннi...

Яка протидія добра в світі злу: помста, чи слово?..
Коли не слово, а вбивство, добро теж стає злом…
І що тоді взагалі виправдовувати?..
- Кого?!.
- Того, хто вірить у зброю?..
- Чи ж є для життя відповідь?..
Мабуть не існує справжня Істина
Поміж людей…
І люди без Віри
жебрають Істину у Бога…


Рецензии