Чим закiнчиться вiйна?

Чим закінчиться   війна?
Звичайно, МИ ПЕРЕМОЖЕМО,
Розквітне наша  земля,
Розквітне наша країна,
Вона як мати одна,
Вона як мати єдина,
Ми вклонимося  бійцям,
Запалим  на згадку  свічку,
Всім тим хто  лишився там,
Коли мирний  день  став  ніччю,
Чим  закінчиться війна?
Я ВПЕВНЕНА,  ПРОСТО ВИСТОЇМ!
В  нас іншого  шляху нема, 
Козацької  долі  лицарів,
До нас прийшла не біда,
Суворий урок історії,
Ми вивчимо його так,
Адже ми    є світла  воїни!
Я ВІРЮ, війна  мине,
І хлопці живи  вертаючись,
Наблизять  той день  до нас,
Якого ми всі так  чекаємо!
І буде   в країні парад,
Яскравий  ДЕНЬ  ПЕРЕМОГИ,
І будем  стрічати  солдат,
 Забувши,
Про сльози й тривоги,
А там десь  на небесах,
Радітиме  святу  СОТНЯ,
Їм  пам’ять  світла   в віршах
За мирне наше    сьогодні!
20.12.2014


Рецензии