Витримка

Витримка

Надії тонуть на очах,
Як вітер у холодній хаті,
Тремтить жадоба на очах,
Дитяча витримка людська.

Додолу впала вже стіна,
Ненависть виправляє спину,
Штовхає правду в домовину,
Кипить для кожного смола.

Радій понурому життю,
Весь час обдурений, німий,
У прірву швидко поспішай,
Години втрачені рахуй.


Рецензии