20122014

Загублений час,
Загублені миті,
Дощами давно вже осінніми змиті,
Загублені сни, загублені дні,
І мислі задушливі в темноті.

Захоплені мрії,
Украдені крила,
І що? І нічого, сьогодні дощило.
Пусті склянки, порожні серця,
А так же не хочеться в те забуття.

Далекі обійми,
Примарні й сирі,
Літають далеко десь снігурі.
Закриті очі,
Забуті серця,
Лишається лиш те одне каяття.


Рецензии