Моя з рка

одначе ж буває таке? ти тільки поглянь!
про це розповість тобі небо твоєї країни.
обіймай мене міцно і не втрачай сподівань
кохати навічно.
до самої смерті хвилини.

і зорі ,мабуть , все про нас вже дізнались,
але в  порожнечі ніхто ні слова про тебе.
крихкі хмари і сонце заради нас об'єднались
щоб ми чули метеликів крізь залізні фортеці ребер.

я мріяла засинати на лодонях твоіїх,
розривати кайдани темної ночі.
ти моє щастя. ти ж і мій гріх,
ти мої думки, що ллються крізь очі.

одначе ж буває таке? поглянь тілки, милий!
про це розкажуть тобі твого міста фонтани.
так довго тебе ці холодні зорі гнівили.
а ти -як вони. ти моя зірка, коханий.


Рецензии