До весни

Молись.
Коли у тебе є ще сили.
Тримай в обіймах те, що вже твоє.
І смуток ненародженої днини,
Нехай розвіється не тут, а десь.

Молись.
Коли тобі в останнє,
Доводиться побачити цей світ.
І залиши навічно, на прощання,
Свої листи, до любої весни.


Рецензии