Радуйся!

Цей дивний поцілунок неземний!
З тобою ми у небесах літали!...
Над нами вився Ангел золотий,
І херувими "Радуйся!.." співали...

І розгойдалась сонячна блакить!
Це - РАЙ!.. я усвідомила блаженно!..
...Та...то була - одна єдина мить!...
На землю ми спускалися - окремо...


Рецензии