Beni guzell hatirla

Beni guzell,hatirlla sevgilim.
Sana yazdigim,bu ask sihirimde,
Her bir satirla.
Beni guzell hatirlla.

Beni guzell hatirlla.
Yasadigimiz,o ask kokan.
Gunlerimizi.
Hatirlla sevgilim,
Beni guzell hatirlla.

Hatirlla sevgilim.
O gokyuzunde parlayan;
Yildizli gecelerimizi.
Hatirllla sevgilim,
Beni guzell,hatirlla.

Beni guzell hatirlla sevgilim.
Bu sana yazdigim goz yasimla.
Son nefesimde.
Son ask mektubumi.
Her bir satirlla.
Hatirlla sevgilim.
Beni guzell,hatirlla..!

   Sahir Bahadir Enverpasa.!


Рецензии