***

Впіймай на радар мою тишу,
Відчуй оголену душу на дотик,
В тумані я кроки залишу,
Покладу мрії рядками на ноти.

Затамуй на мить подих вітру,
Доторкнись до серця думками,
Сколихни акварельну палітру
Почуттів, що живуть поміж нами.

Впіймай на радар мій голос,
Почуй шепіт мого зізнання,
Я чекатиму тебе на вершинi
Джерела нашого єднання.

©
19.12.2014


Рецензии