Розплутай крила!

Переродилися думки,
Вони ростуть корінням вгору.
А ти зрадієш,- залюбки,
Бо закохаєшся в цю пору!

Воно й незрозуміло нам…
Чого ж то Ангели сміються?
І як позбутися оман?-
Щасливі випадки даються!

Коли летить все шкереберть,
То мрії падають додолу…
Й поразка - як маленька смерть,
Збиває з ніг, і пестить втому…

Та любий друже, подивись,
Як фарби долі розляглися!
Розмалювали долю скрізь,
Ти лиш уважно придивися!

Розгледіти ти зможеш все,
Шанси дарує тобі доля!
Життя дарма не промайне,
Бо є на те і твоя воля!

Візьми під руку сенс життя,
І прогуляйся з ним поволі…
Він подарує каяття,
І буде серденько на волі!

Розплутай крила і звільни
Свої думки від всіх шаблонів.
І понесуть тебе туди,
Де мелодійність передзвонів..!

Відчуєш зразу в цім житті
Чудові, класні  переміни!
І житимеш тепер не в сні,
А в гарнім  царстві, В Санторіні!



https://www.youtube.com/watch?v=7aMLiGO2eqA


Рецензии
Агнессочка! Только что прослушал твои новые песни и нахожусь под большим впечатлением от прослушивания! Если сказать кратко - полный восторг!..
У тебя необыкновенный красоты голос!.. А какие замечательные песни,
понравились все без исключения! Я очень рад, что знаком с тобой, от этой
мысли на душе моей светло и радостно! Успехов тебе на творческом пути!
Почаще радуй нас новыми песнями!

Твой неизменный поклонник - В.Т.

Валерий Тёркин   21.12.2014 00:31     Заявить о нарушении