Любов...

Любов – це завжди страждання,
Любов – це солодка мука…
За неї можна померти,
І можна весь світ обійти!
Дарує вона чекання
І зустрічі після розлуки,
Та, як би ми не намагались –
Без болю по ній не пройти!...


Рецензии