Отче Миколай

Святий Отче ,Миколай,
Над Вкраїною чувай,
Моли Бога за нас щиро,
Обдаруй державу миром.
Всіх людей благослови,
Душі щастям онови,
Хай родюча буде нива,
Зродить нам багаті жива.
Хай несуть дітей лелеки,
Люди вернуть хай здалека,
Із чужих країв додому,
Й заживуть в раю земному,
В Україні,це наш рай,
Серцю любий отчий край,
Все здолати поможи,
І прийдуть нові часи,
Над Вкраїною чувай,
Любий Отче, Миколай.19/12/2014


Рецензии