з днем святого Миколая

Я вас вітаю УКРАЇНЦІ,
Із днем святого Миколая,
Він дітям всім несе гостинці,
Дорослим в бідах помагає.

Хай завітає в вашу хату,
Залишить радості багато,
Достатку,щастя і любові,
Щоб рідні всі були здорові.

Ще мир і спокій хай лишає,
Весь біль і горе забирає,
Хай біди всі і небезпеки,
Він занесе від вас далеко.

Тож помолімось Миколаю,
Хай нас від лиха захищає,
Усіх гуртом і поодинці,
Я вас вітаю УКРАЇНЦІ.12/18/2014


Рецензии