Молитва

Я в молитві сягаю до неба,
Я в молитві до Бога лечу,
Без молитви життя, то загибель,
Я молитву несу мов свічу.

Молитвами дітей  пеленаю,
Оберегі їм молитва моя,
Молитвами батьків обіймаю,
Щогодини,щоночі, щодня.

Прикладаю молитви до рани,
І зціляється тіло й душа,
Пропадає гріховна омана,
У молитвах є сила свята.

Витираю молитвами сльози,
В поміч друзям з молитвою йду,
І пройду крізь невдачі і грози,
Бо  молитву у серці несу.

Україну молитвами  вкрию,
Від біди,від війни і негод,
Кожне сере молитвою вмию,
І між нами оселиться Бог.12/16/2014


Рецензии