Йисан вахтар

Гатфар - руш я дамахар гвай!
Гатфар - свас я кІвалахар гвай!
Гатфар - кал я булахар гвай!
Гатфар - вирт я мумлахар ква!

Гад - гада я гьерекат квай!
Гад - къайда я берекат квай!
Гад - са вахт я мярекат квай!
Гад - са бахт я лап къуват квай!

Зул - са вахт я къизил-гимиш!
Зул - са вахт я майва- емиш!
Зул - са вахт я марфар дуьзмиш!
Зул - са вахт я цифер къизмиш!

Кьуьд - са вахт я - живерин тахт!
Кьуьд са вахт я - северин бахт!
Кьуьд са чІав я - ял ядай вахт!
Кьуьд са вахт я – кихьидай акт!


Рецензии