Не ятри

Не ятри мені душу проповідями недільними
Ще не знають закохані що світ не надвоє ділений
Ще не знають метелики про зимові хуртовини
Але до знань цих рухаються невпинно.

Ще не знає дощ як люб'язно його сонце висушить
І не знає боєць на чиїй землі стріне останню мить
Ще не знають повіки коли заквітнуть новою ніжністю
Як моє обличчя не впізнаєш ти серед більшості.


Рецензии