ХIяб

Нуша къаршидиркни ачихъил цаб, варе багьен хIуни адам!
Намке лебкира цацате савлал, цацате бугьубхIале цIяб.
Дикиле арагъа намзе гьатIи дурахIадиркуй цабра дам,
Яманлис урехила, ахIялилис алжанагъуна, ну хIяб.


Рецензии