Коли ти поруч

Хочешь, кави в ліжко,
Хочешь, можу зняти зірку з неба,
Лишь для тебе, ні для кого більше,
Лишь тобі я можу відкрити себе,

Подарувати своє серце,
Душу розлити в твоїх обіймах,
Лишь у тобі я бічу своє спасіння

Коли ти мовчишь,
Немає на вулиці більше світла,
Коли ти нічого не кажешь,
Вогонь з пекла підіймаєтся до мене швидко

Життя нестерпно швидко л'єтся,
Коли тебе немає поруч,
Але мені лише так здаєтся,
Падають зорі, і коли ти поруч,
Серце сильніше б'єтся.


Рецензии