Ти не знаеш я стала курити...

Я сьогодні пила вино,
і прощалася вкотре знову
я простилась уже давно,
та скучаю – це так не ново.
Я сьогодні курю багато,
ти не знаєш – я стала курити,
я не вмію мабуть кохати,
я не можу без тебе жити…
Мої ночі чим далі – тривожні,
мої очі сумніють часто,
кожна думка про тебе… кожна…
і бува так не вчасно.

... я шукаю дороги інші
та ще трішки тебе чекаю,
я пишу ще для тебе вірші,
та чи треба тобі - не знаю.


Рецензии