В ночь, когда приходит Николай

У ніч, коли приходить Миколай,
Ти спать лягай, стуливши міцно очі.
Він цілий рік чекав цієї ночі,
Тож Миколаю ти не заважай!
Не лізь до нього з списком побажань,
Він знає й так, кому і що давати.
Отож, чимдуж лягай швиденько спати,
Бо він несе ДАРУНКИ, а не ДАНЬ!
Тож кожен з нас отримає своє,
І саме те, чого не вистачає...
Він наскрізь бачить і про нас все знає,
Та й хабарів нікому не дає.
Подякуй йому ти заздалегідь,
За те, що Миколай ще подарує,
Бо по домівках він тоді мандрує,
Коли вже світ спокійно й тихо спить...


Рецензии