Привитання на День Миколая

Сьогодні День Святого Миколая:
Хай ллється нині злива привітань
Тим, кого Миколаями назвали.
Їм – оберемок кращих побажань!

Вони несуть собою дух Святого –
Честь імені дає такі права.
Хай днини оживають світанково,
Дарують радість стиглії жнива.

Усміхнена й ласкава буде Доля,
Розкриє потенційнії дари.
І цілісна Отцем єдина Воля
Введе у Всесвіт слушної пори.

Земний уклін вам, любі Миколаї!
Життя своє ви ведете завзято.
Літа хай квітнуть в сонячнім розмаї.
Серцями щирими даруєте нам Свято!


Рецензии