Вятский квас

- Что нам делать с вятским квасом???

Збирайте пожитки, та йдіть уже до дому,
Вчить українську мову, як той хіп-хоп.
Чим більше ваш закоронований вам бреше,
Тим боляче і гірше нам усім.

Ідіть ви вже до нас:
До першого стовпа в ознак землі родючий,
До першій мамки на шляху перлин,
Тут народився вільний козаченько,
І перший раб, і перший пан, і пана господин.

Вертайтесь люди, як рука до серця,
Тут ми хворобі дамо останній бій,
Тут пролунає видих велетенський:
Народу бути в своєму первородстві.
Повстань до Неба.
Ти Есмь Бог.



___________________
https://www.youtube.com/watch?v=RUMhJCdZVaw&feature=youtu.be


Рецензии