Молитва до Святого Миколая

Святий Миколаю, тебе я благаю:
Пошли щастя – миру вкраїнському краю.
Хай лагідно пада з небес білий  сніг,
Прийди з подарунком до діток усіх!
Хай мирно сміються усі діточки,
Повсюди, де злість, ти посій квіточки.
Святий Миколаю, тебе я благаю:
Зроби всіх щасливими в нашому краю.
Хай кожна родина не знає біди,
Хай мирно під снігом дрімають сади,
А потім розквітнуть, як прийде весна,
Розкішна, велична, духмяна й ясна.
Святий Миколаю,  молитви тобі,
До неба високого, сонця й зорі:
Ступай попід хату, віконце, оселю,
Насій мирних снів у дитячу постелю,
Любові пошли до всіх добрих сердець,
Хай кривді і війнам настане кінець!
Святий Миколаю! Тебе я благаю!..


Рецензии