Ти вiзьми баян свiй в руки. на украинском языке

Ой дороги.ой дороги...
В житті кожного своя.
То турботи.то тривоги.
То робота ,то сім"я.
Но лиш я баян почую
Зразу серце моє мре.
Як в дитинстві я хвилююсь.
І ще згадую тебе.
Як в дитинстві я хвилююсь.
І ще згадую тебе.

Ти візьми баян свій в руки
І зіграй мені,зіграй.
Про кохання.про розлуку
І про наш чарівний край.
І про гори і долини,
і про сонечко з небес,
Про джерельце під калинов,
І про то як ти живеш.
Про джерельце під калинов,
І про то як ти живеш.

А мелодія лунає
Через гори і моря.
Я зустріну,я впізнаю
Там де пісня там і я.
І я також заспіваю
Твою пісню як свою.
Хай летить до того краю
Що всім серцем я люблю.
Хай летить до того краю
Що всім серцем я люблю.


Рецензии