Романтика...

Романтика – це неповторна штука!
Невидима, нечутна і тонка.
Це мить, коли здіймаєш вгору руки,
Щоб полетіти вище літака!
 
І білі хмари, наче білі крила,
Тобі дарують щастя висоти.
Романтика – це річ незрозуміла,
Її створити можеш тільки ти!


Рецензии