Чи можна кинути писати

Чи можна кинути  писати,
Як жити,
Як  кохати?
НІ!
Чи можна   кинути писати,
Коли душа благає?
НІ!
Коли  душа нестерпно просить,
Співати   рими  до кінця,
Служити    слову душа просить
І не ховати почуття!
17. 12.2014


Рецензии