Дарую рад! сть!..

Дарую радість! всім, хто побажає!
Хто хоче мати світло і тепло!
Бо подарунку кращого немає,
Як радість - невичерпне джерело!

В зимові дні - тривожні і холодні,
Усмішка щира сонце принесе!
Щасливі будьте, люди, вже СЬОГОДНІ!
Цінуйте мить життя - понад усе!


Рецензии