Збирае Ангел зор1

Збирає Ангел зорі в небесах,
І сипле їх сніжинками додолу...
Вони не тануть у його руках,
Але й не повертаються ніколи...

Збирає час мої щасливі дні,
Та... вічність їх невпинно забирає...
І скільки їх даровано мені? -
Ніхто не скаже... бо ніхто не знає...


Рецензии