А дощ 1де...

А дощ іде... І я собі іду...
Ловлю калюжі - чи не в кожнім кроці...
А вітер гонить листя череду,
Мабуть, що вже останню в цьому році...

Погода - з плюсом!.. забарився сніг!..
Такий похмурий настрій у природи...
За винятком холодних рук та ніг -
Для радості вишукую нагоди...)))

А вдома - чай! й пухнастий теплий плед!
Ця радість - близько! і така знайома!
Зігріє душу золотистий мед,
І - благодать !- що я, нарешті, ВДОМА!!!


Рецензии