Ми сть народ

Ми єсть народ,якого правди сила
Ніким звойована ще не була,
Нас перша хвиля гніву відпустила,
Та кров Майдану знову закипла.
Ми єсть народ,ми маємо свободи
І право захищати свій оплот,
Бо ми не гурт без голосу й без роду,
Бо ми єдині,ми ж бо єсть народ!


Рецензии