Тобi дякую боже

 
Тобi дякую, Боже, за маму й за тата
За дароване ;м те життеве зернято
За ту мить як воно почало проростати
За ту суть(цiль) до яко; зростало завзято.

за небо i зорi,  за життя дивовижнi простори
за сонце i землю, де душi так зростати приємно.

Тобi дякую, Боже, за мамине серце,
Що з любов*ю зiгрiло те життєве стебельце.
Тобi дякую, Боже, за батькiвську силу,
Яка, те стебельце вiд вiтрiв захистила.

за небо i зорi,  за життя дивовижнi простори
за сонце i землю, де душi так зростати приємно.

(ХТ 21.05.2013)


Рецензии